نشست مدیرکل اطلاعات استان با خبرنگاران

نشست مدیرکل اطلاعات استان با خبرنگاران

نشست مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی برگزار شد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی؛ مدیر کل اطلاعات آذربایجان غربی در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن نیمه شعبان و آغاز هفته سربازان گمنام امام زمان( عج) گفت:کار سربازان گمنام یک کار صیانتی و مقدس است، نیروهای امنیتی در وزارت اطلاعات از جمله نیروهای خدومی هستند که در تامین و حفظ امنیت از ابتدای انقلاب تاکنون متحمل زحمات بسیاری شده اند.

 

مدیرکل اطلاعات استان با اشاره به گستردگی حوزه فعالیت و خدمات سربازان گمنام امام زمان (عج) تاکید کرد: این خدمات در قالب خنثی سازی توطئه‌های از پیش طراحی شده و اخلال گروهکها در امنیت و نیز شناسایی افراد نفوذی و سردسته‌های آنان توانسته‎‌اند امنیت پایدار را برای نظام جمهوری اسلامی برقرار کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه مدافعان حریم امنیت و سربازان گمنام امام زمان (عج) با مجاهدتهای خاموش خود 2 مساله اصلی دفاع از اسلام و نظام اسلامی را در راس فعالیتهای خود دارند، اظهار داشت: فساد ستیزی، ظلم ستیزی و تبعیض ستیزی محور اقدامات نیروهای گمنام امام زمان (عج) است.

 

 

وی با بیان اینکه امسال پنج تن هروئین در آذربایجان‌غربی کشف و ضبط شده است اضافه کرد: از سوی دیگر 57 تن انواع مواد مخدر در استان توقیف شده است.

 

 مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی از اقدامات این اداره کل در ماه های اخیر نیز عملکردی ارائه داد و افزود: در موضوعات و بخش های مختلف از جمله بازرگانی و تجاری مانند کارت های پیله وری ، به 17 مورد ضربه اساسی وارد کرده ایم و از تضییع 160 میلیارد تومان بیت المال نیز جلوگیری شده است.

 

به گفته مدیرکل اطلاعات استان، 161 هکتار از زمین های زراعی و کشاورزی استان نیز توسط نیروهای گمنام امام زمان (عج) ،از کلاهبرداری سودجویان و زمین خواران جلوگیری شده است.

 

همچنین مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی فردا یکشنبه 22 اسفند ماه ساعت 10:30 تا 12:30 با حضور در سامانه سامد دولت(111) و ساعت 17 الی 18:30 در ستاد خبری اطلاعات به شماره 113 پاسخگوی سوالات و مشکلات مردم خواهد بود‌.

 

 

@farmandari_oshnavieh